G-L4PCSEMQBE Jazz Five i Lynæs Kirke | Torup sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Jazz Five i Lynæs Kirke

OKT
13

Jazz Five i Lynæs Kirke


Dato Torsdag d. 13. oktober 2022, kl. 20:00
Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Pris
100
Jazz Five i Lynæs Kirke

Tag med til New Orleans

Torsdag den 13. oktober kl. 20.00 i Lynæs kirke

 

Findes der noget så skønt, som at starte en god tradition?

Det her vi gjort med vores årlige musikalske rejse til New Orleans sammen med jazzbandet Jazz Five. De kommer igen i år og holder koncert i Lynæs kirke og tager os alle sammen med på en musikalsk rejse til nutidens New Orleans. Vi tør godt love at det bliver en unik, funky og groovy oplevelse med blues, shuffle og jazz’n’roll á la New Orleans. Jazz Five blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea og selvfølgelig i New Orleans selv. Og nu altså også Lynæs kirke. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller kirker, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde.

Som en storswingende og rytmemættet festmaskine, inviterer bandet os med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt, hvad de har, med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser.

I skal nok forberede jer på – kære menighed - at blive hevet op af kirkebænkene, for Jazz Five efterlader ingen tvivl om, at festen denne aften foregår i Lynæs kirke.

Man kan læse og se mere om bandet på www.jazzfive.dk, www.facebook.com/jazzfive, www.youtube.com/jazzfivecph

 

Billetter koster 100 kr. stk. og kan bestilles og købes på Strandgården, Søndergade 80, 3390 Hundested, eller via dette link https://forms.churchdesk.com/f... . Billetter sælges fra den 5. september.

Tlf.: 47939091

 

På gensyn i Lynæs Kirke

Venlig hilsen

Torup sogn